ЗА НАС

Всичко започна с появата на бял свят на близнаците Хелена и Тервел.

Майка им Маргарита започна да изпробва в кухнята различни рецепти за домашен течен шоколад (за да е спокойна, че близнаците ядат само качествено сладко). Таткото Георги пък се увличаше по домашно приготвения Хумус и ползите от него.

Децата проходиха и много рецепти бяха приготвени. Най-добрите от тях бяха споделени с близки приятели. Отзвуците за шоколада и хумуса бяха – „Супер са, дайте повече и за нас!“.

И тук някъде се намесиха сем. Мая и Павлин Пантови, които казаха: „Приятели, дайте да направим тези рецепти по-достъпни и да ги предложим на всички, които харесват и търсят качествени храни. Ще помагаме с опит, контакти, финанси.“

Идеята бе приета и разработена в детайли. След  месеци приготовления, в началото на 2017 г. направения план за действие започна да се материализира.

Георги напусна предишната си работа и се отдаде на подготвка на производствен цех, набавяне на нужното оборудване, изготвяне на документация, дизайн на опаковки и пр.

Екипът беше определящ за успеха – важно бе всички да трептят на еднакви честоти. И по силата на вселенския закон на привличането, давайки най-доброто, той привлече към себе си и най-добрите:

Нелката – знаменосеца и „бензина в двигателя“ на този проект. Силна и борбена, тя с лекота и усмивка се справя с всякакви предизвикателства.

Малко по-късно екипа се разшири и с технолога Йордан – истинска машина в човешки облик.

През лятото на 2017 г. с огромен трепет и вълнение, на няколко фестивала за здраве и здравословен начин на живот в София бяха представени хумусите Sweet Twins. Реакциите на клиентите надхвърлиха и най-смелите мечти на екипа. Всички ги „потупваха по рамото“ и питаха „От къде да купим?“.

И така, в края на месец Юли 2017 г. Хумусите Sweet Twins вече се намираха във витрините на десетки магазини в София.

През есента на същата година, идеята за истински Хумус по домашна рецепта получи признание и подкрепа от водещите търговски вериги в София – ФАНТАСТИКО и Магазинъ 345.

През лятото на 2018 г. усилията на целия екип бяха оценени и от международната търговска верига „Билла България“. По този начин хумусите Sweet Twins могат да бъдат закупени във всички филиали на веригата на територията на цяла България.

Ресторанти Виктория и Хепи също оцениха уникалните качества на нашите хумуси и включиха в менюто си различни вкусове хумус

Междувременно на рафответе в най-добрите магазини се появи още едно изкушение с марка Sweet Twins – Какаов крем по домашна рецепта.

Тепърва предстои историята да продължи с нови вкуснотии от кухнята на Маргарита и Георги…… скоро.

  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаОбратно в магазина
   Изчисли доставка
   Използвай купон