Нашите продукти

Хумус Класически Sweet Twins 

Вкусен хумус по домашна рецепта, на основата на накиснат и сварен нахут. Приготвен със свеж лимонов сок и пресен чесън. Без консерванти. Без Лактоза. 100% веган!
Това е нашия прочит на традиционния за близкия изток и средиземноморието хумус. Вкусовете на сварения нахут, сусамовия тахан, прясно изцедения лимонов сок, пресния чесън се преплитат по
един завладяващ сетивата начин. Добавили сме и малко магически подправки, които карат небцето да иска още и още 😊

Хумус с Копър и Лимон Sweet Twins

Завладяващ и свеж! Приготвен със свеж лимонов сок, пресен чесън и истински, свеж копър.
Можете да го видите и усетите.Без консерванти. Без Лактоза. 100% веган!
Свежо…, лятно…Такова е настроението, когато го опиташ! Вкус, малко по –далеч от традиционния, но въпреки това – любим на хиляди наши клиенти. Пазете се, ще се влюбите!

Хумус Средиземноморски Sweet Twins

Вкусен и много полезен хумус с истински моркови и лук, на основата на накиснат и сварен нахут.
Приготвен по домашна рецепта, със свежи моркови, лук, чесън, лимонов сок. Без консерванти. Без Лактоза. 100% веган!
Изненада! Не, не е с маслини, както най-вероятно сте си помислили. Кръстихме го „Средиземноморски“, защото рецептата е испанска. А когато вкусваш хапка след хапка, усещането е сякаш си на брега на морето, а лекият бриз те гали ефирно…. Ефирен, лек, ето това е вкуса на нашия „Средиземноморски хумус“. А какво има в него ли? Задоволете любопитството си като го опитате!

Хумус Ориенталски Sweet Twins

Вкусен хумус по домашна рецепта, на основата на накиснат и сварен нахут. Приготвен със свеж лимонов сок и пресен чесън. С подправки от Ориента. Без консерванти. Без Лактоза. 100% веган!
Започнахме с Класическия хумус, преминахме през няколко рецепти и стигнахме до Ориента…
1001 нощи опитвахме различни рецепти, съставки, съотношения. Пробвахме, опитвахме, приготвяхме пак и пак, и пак, но нещо липсваше… Иии… се появи духът от лампата (музата на нашия технолог) и изпълни нашето желание….Доста простичка рецепта, но с вкуса, който искахме.
Точно какви подправки има вътре знаем, и съотношението им знаем, но няма да издаваме всичко, защото Ориенталския ни вкус трябва да ви носи нещо загадъчно и да ви съблазнява, така както Шехерезада всяка нощ е съблазнявала своя султан. Е, ние ви разрешаваме и през деня да си
позволявате да бъдете съблазнени. Това, което ще разберете, щом го опитате е, че има кимион, а останалото оставяме на фантазията ви…

Хумус Мексикански Sweet Twins

Леко пикантен хумус по домашна рецепта, на основата на накиснат и сварен нахут. Приготвен със свеж лимонов сок и пресен чесън, печени червени пиперки и чили. Без консерванти. Без Лактоза. 100% веган!

Тази комбинация е трудна за описване. Шарено и вкусно, както Мексико. Съблазняващия аромат на печената чушка деликатно се смесва с аромата на лимоновия сок и свежия чесън. Бавно и ненатрапчиво, лютивите мескикански нотки превземат цялото преживяване. Струва си! Слабо до средно люто.

Хумус Сицилиански Sweet Twins

Сладък сицилиански хумус със сушени домати и песто от пресен босилек. Без консерванти. Без Лактоза. 100% веган!
Вино, чиабата, звуците на пианото в компанията на цигулка и …хумус. Да, точно така не пица, не спагети, а хумус, вдъхновен от Италия. Когато си налеете чаша сухо червено вино, нарежете чиабата и намажете сочен слой сицилиански хумус… Мммм, ще почувствате пресен босилек, доматено песто и малки парченца сушен домат в устата си за завършек на блаженото удоволствие от тази хапка. О, аморе! Ние сме влюбени в този вкус! Ще се влюбите и вие!

Хумус Каламата Sweet Twins

Съблазняващ хумус с два вида маслини – Каламата и зелени, на основата на накиснат и сварен нахут. Приготвен по гръцка рецепта с чесън и лимонов сок. Без консерванти. Без Лактоза. 100% веган!
Отваряш кутийката с Каламата хумус, опитваш го, затваряш си очите и в миг се пренасяш в Гърция. Наситения вкус на маслини се съчетава по един неповторим начин с традиционните съставки на хумуса. Отваряш очите, опитваш пак и отново се пренасяш в магията на топлата и вкусна Елада!

какаов крем

Какаов крем по домашна рецепта – Sweet Twins

Помните ли бабината рецепта за течен шоколад от едно време? Да, същата, едно към едно! Само
че с нерафинирана захар и истинско краве масло. Захарта тук е мнооого по-малко от модерните
течни шоколади, с цели 60%. И е вкусно, много вкусно. Направо си е Машина на времето!
Забождаш лъжицата, облизваш я, затваряш очите и хоп….пренасяш се назад в годините и в
прекрасните спомени. Не забравяй да споделиш бурканчето с някой близък!

Био Ябълков оцет Sweet Twins

Не всички ябълки, които отглежда сем. Пантови имат добър търговски вид. Но всички са Био. Тези, които не са толкова красиви, ги отделяме и от тях приготвяме истински оцет. Даже може да видите оцетната гъба вътре. Правим оцета само с наши ябълки, не купуваме чужди. Всяка година оцета се получава малко различен на цвят и вкус, защото съотношението на различните сортове ябълки е различно. Но това е едно допълнитено очарование.

  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаОбратно в магазина
   Изчисли доставка
   Използвай купон